Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Επιμένω: Το τενεκεδένιο στέμμα της “fake” Ακροδεξιάς θα σκουριάσει!


 Το τελευταίο κείμενο μου στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής είχε τίτλο «Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα μείνει». Επιμένω σε αυτό και πριν ακόμη περάσει μια ημέρα από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα μπορούσα να πω ότι επιβεβαιώθηκα από όσα λένε οι μέντορες και ηγέτες του κόμματος, το οποίο εμφανίζουν όχι τώρα μόνο αλλά από τις τελευταίες δυο προεκλογικές εβδομάδες και τα ΜΜΕ του κατεστημένου, που αγκάλιαζαν με στοργή αυτόν τον τραγέλαφο που εμφάνισαν ως… «διάδοχο της Χρυσής Αυγής». Στην προμετωπίδα του κειμένου μου αυτού, το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, παρέθετα στην αρχή ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά, στο οποίο έλεγε ότι η δημοκρατία είναι το παιδί του καπιταλισμού, είναι το όργανο με το οποίο ο καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Και πράγματι έτσι έγινε σε αυτές τις εκλογές. Επι έξι ολόκληρους μήνες απόλαυσε όντας φυλακισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάποτε Χρυσαυγίτης και παντελώς άγνωστος πριν τη Χρυσή Αυγή, πρωτοφανή δημοσιότητα και προβολή από κανάλια και εταιρίες δημοσκοπήσεων. Είχε στη διάθεση του λογαριασμό στο YouTube, στο Twitter ενώ εμένα μου έριξαν και το προσωπικό ακόμη ιστολόγιο τρεις ημέρες μόλις πριν τις εκλογές. Επίσης όλα μου τα άρθρα με τις θέσεις μου τις οποίες έγραφα και από αυτή την εφημερίδα τις έθαβαν κανονικά, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί.

Η Χρυσή Αυγή βεβαίως δε μπορούσε να λάβει μέρος στις εκλογές. Όχι μόνο λόγω εμού, αλλά και γιατί μια πρόταση του νομοθετήματος ήταν εντελώς φωτογραφική μόνο για τη Χρυσή Αυγή. Και η πρόταση αυτή ήταν ότι αποκλείεται των εκλογών ένα κόμμα του οποίου έχει διατελέσει πρόεδρος καταδικασθείς έστω και σε πρώτο βαθμό για εγκληματική οργάνωση. Αυτό το κόμμα είναι ένα και μοναδικό, η Χρυσή Αυγή. Αντίθετα, το οποιοδήποτε άλλο κόμμα καταδικασθέντος στη δίκη της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να λάβει μέρος εάν δεν ήταν υποψήφιος ο καταδικασθείς, ο οποίος όμως θέλησε να κάνει σόου με τη βοήθεια των καναλιών ως αδικημένος για να υποστηρίξει τελικά το κόμμα Σπαρτιάτες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον εθνικισμό.

Περίπτωση Στίγκα

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του κόμματος αυτού Στίγκα, ο οποίος είπε ότι ποτέ δεν ήλθε στη Χρυσή Αυγή γιατί απεχθανόταν τη βία. Ο ίδιος ο Στίγκας όμως είχε πάει στο κόμμα του πρώην βουλευτού Γιάννη Λαγού και δέχτηκε τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Αυτοί δεν ήταν Χρυσή Αυγή που δήθεν απεχθανόταν; Η αλήθεια είναι ότι όσο επικεφαλής στη Χρυσή Αυγή ήμουν εγώ δεν υπήρχε θέση για τον οποιονδήποτε Στίγκα, ο οποίος είχε γυρίσει σχεδόν όλα τα κόμματα αρχίζοντας από Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμάρα που κατ’ ουσίαν στήριξε τον Σημίτη, ακολούθως με τον Καρατζαφερη του μνημονίου και την κυβέρνηση Παπαδήμα και εν συνέχεια με το κόμμα “Ρίζες” του Καπερνάρου και του Μπαλτάκου. Ήταν και στο “ΚΥΜΑ” του Πλεύρη, ενώ το παρόν έδωσε και στο “ΕΛΑΣΥΝ” του Γιάννη Λαγου. Για να έχει όμως μια «καβάτζα» ίδρυσε το 2017 (και δε ξέρουμε κατά πόσο έγκυρο είναι αυτό το κόμμα και εάν είχε τις 200 υπογραφές που προβλέπονται) το κόμμα Σπαρτιάτες. Δε μπορούσε όμως να κάθεται ήσυχος και έτσι το 2019 πήγε με τον θρυλικό Βασίλη Λεβέντη στην “Ένωση Κεντρώων” όπου «θριάμβευσε» στις εθνικές εκλογές του 2019 παίρνοντας στη Βοιωτία 35 ψήφους και ερχόμενος τελευταίος. Και αυτόν τον άνθρωπο ο Ηλίας Κασιδιάρης τον πρότεινε και τον στήριξε ως αρχηγό των εθνικιστών. Ας τον χαίρονται όσοι ήξεραν. Αυτοί οι δήθεν εθνικιστές που χρειαζόντουσαν έναν υποψήφιο του Λεβέντη για να σώσουν την Ελλάδα. Όσοι δεν ήξεραν από την άλλη δε φταίμε εμείς, αφού η συνωμοσία της σιωπής για τη Χρυσή Αυγή έχει επιβληθεί σε όλα τα ΜΜΕ. Επιπλέον στο μόρφωμα αυτό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον εθνικισμό υπάρχουν προσωπικές επιλογές μεγιστάνων του χρήματος και της διαπλοκής. Και βεβαίως στελέχη μέχρι χθες της Νέας Δημοκρατίας. Πολύς κόσμος όμως ψήφισε το κόμμα αυτό, πιστεύοντας ότι ψηφίζει την Χρυσή Αυγή. Δεν τον παρεξηγούμε γιατί δεν ήξεραν. Ήρθε όμως ο καιρός να μάθουν. Άφησα για τελευταίο κάποιες δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου.

Υπέρ της “Ανοιχτής Κοινωνίας”

Τι σχέση έχει αλήθεια ο εθνικισμός με τον νεοφιλελευθερισμό που δήλωσε ότι πιστεύει ο «Σπαρτιάτης» Στίγκας; Τι σχέση έχει αλήθεια η εθνικοσοσιαλιστική Σπάρτη με τον φιλελευθερισμό; Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου δικηγόρος Κατσιβαρδας δήλωσε ότι είναι υπέρ μιας ανοιχτής κοινωνίας και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, θυμίζω ότι υπέρ της ανοιχτής κοινωνίας και έτσι διαφημίζει το ίδρυμα του Open Society είναι o George Soros και ο κατήφορος δε σταματά εδώ. Ο ίδιος άνθρωπος μετά τις εκλογές δήλωσε ότι ευχαριστεί αυτούς που τους ψήφισαν ασχέτως πιστεύω, χρώματος, προέλευσης και ταυτότητας. Και όταν μιλάμε για ταυτότητα στη σημερινή φρασεολογία εννοούμε σεξουαλική ταυτότητα γιατί βεβαίως δε θα μπορούσε να ψηφίσει κανείς στην Ελλάδα με αγγλική ή ρωσική ταυτότητα.

Επιμένω το στέμμα τους είναι τενεκεδένιο και ο καιρός θα δείξει ποιοι κάναν λάθος, ποιοι πρόδωσαν την ιδέα στην οποία υποτίθεται ότι πίστευαν αλλά δεν την πίστεψαν ποτέ. Αλήθεια όλοι αυτοί που ψήφισαν μαζί με «Έλληνες ανεξαρτήτως χρώματος» και έτυχε να είναι σε κάποια από τις μεγαλειώδεις πορείες με τις δάδες με τις Γαλανόλευκες και τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, δεν ντρέπονται;

Αφήνουμε πίσω κατά το γνωστόν «άφετε τους νεκρούς θάπτειν τους εαυτών νεκρούς» και προχωρούμε προς μια νέα Χρυσή Αυγή που σίγουρα θα ανατείλει.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ