Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019. Όλοι ξέρουν ότι παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο μας απέκλεισαν με… απεργίες της ΕΡΤ των εργαζομένων και την Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ να σιωπούν παρ’ όλες τις προσφυγές μας τις προβλεπόμενες κατά νόμον προσφυγές μας και να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, αφήνοντας τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ να παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο και να αποκλείουν από την κρατική τηλεόραση το τρίτο κόμμα της χώρας. Όλοι έχουν μάθει και έζησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων και ότι κανένα ξενοδοχείο δεν μας έδινε αίθουσα για ομιλία. Ένα ολόκληρο Σύστημα, όλα τα κόμματα, όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας. Από παντού αποκλεισμένοι και με κάποιους πολιτευτές μας να κάνουν παζάρια με την Ν.Δ. κάτω από το τραπέζι, ενώ όλοι οι σημερινοί “εθνικοπατριώτες” κομματάρχες, που συμμετέχουν στις τωρινές εκλογές, μας πολεμούσαν αισχρά και δούλευαν για την Ν.Δ. Για όλα αυτά, όμως, δεν φταίει το αντεθνικό κράτος, δεν φταίνε αυτοί που μας πολέμησαν, με τους οποίους έχουν γίνει φίλοι κάποιοι κάποτε ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, φταίω μόνο εγώ. Έτσι λένε όσοι παρίσταναν τους χρυσαυγίτες, αλλά με μισούσανε και επιτέλους τώρα μπορούν ελεύθερα να το εκφράσουν.

Άπαντες παρακολούθησαν στο διαδίκτυο τις περιοδείες μου στην προεκλογική περίοδο, μέχρι το φυλάκιο των Ευζώνων έφθασα, σε αντίθεση με κάποιους, που περιόρισαν την δράση τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Όλοι αυτοί, που σήμερα έχουν το θράσος να με κατακρίνουν, μέχρι τον Ιούλιο του 2019, που δεν μπήκε στην βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3,000 σχεδόν ψήφους, που μας έκλεψαν στα εκλογικά τμήματα, όλοι αυτοί μέχρι τότε είχαν σπάσει τα χέρια τους στα χειροκροτήματα και στα Ζήτω. Και τώρα κατηγορούν…

Ας δούμε τι θα κάνουν χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν τέλειωσε, όπως ήθελαν και θέλουν. Κυριακή, κοντή γιορτή…

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υ.Γ.: Προς κάπηλους: Κανένας Χρυσαυγίτης, Αληθινός Χρυσαυγίτης και όχι περαστικός, δεν είναι υποψήφιος στα δήθεν “πατριωτικά” κόμματα των γυρολόγων.