Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Oι fake “ακροδεξιοί” , η Χρυσή Αυγή και η παραπληροφόρηση για τις ευρωεκλογές Εάν η Χρυσή Αυγή αποφασίσει να βοηθήσει κάποιον θα το πει δημοσία και όχι μέσω των φυλλάδων και των καναλιών της διεφθαρμένης διαπλοκής! Σε κάθε περίοδο προεκλογική ακούγονται και τα πιο πολλά ψέματα, στήνονται και οι πιο μεγάλες απάτες.

Πολύ σοφά είχε πει ο Αριστοφάνης ότι σε αγώνες πονηρούς όποιος είναι περισσότερο άθλιος νικά και αυτό γίνεται. Έτσι στον ιστότοπο του γνωστού συγκροτήματος των “Παραπολιτικών” διαβάσαμε τα παρακάτω:

“Οι τελευταίες δηµοσκοπήσεις στα κράτη-µέλη της Ε.Ε. δείχνουν αλµατώδη άνοδο των σκληρών δεξιών και εθνικιστικών σχηµατισµών, ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται αυξητική τάση, παράλληλα µε το διψήφιο µέγεθος των αναποφάσιστων και του «Κανένα». “

Πράγματι υπάρχει άνοδος των Εθνικιστών με ηγεσίες όμως ευάλωτες από κάθε άποψη και πλήρως υποτεταγμένες στο Σύστημα και όσο για την άνοδο του “κανένα” στην Ελλάδα αποτελεί μία ελπίδα για την χώρα. Στην συνέχεια του κειμένου αναφέρεται:

“Eυρωεκλογές 2024: τι λένε οι δημοσκοπήσεις για τα κόμματα στα δεξιά της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας» – Xρυσή Aυγή:

“Oι Σπαρτιάτες μπορεί δημοσκοπικα να υποχώρησαν κάτω από το 2%, πάρα ταύτα η δυναμική του υπογείου ρεύματος της χρυσής αυγής, που τους έστειλε στη βουλή σε μόλις δυο εβδομάδες στις εκλογές του Ιουνίου του 2023, παρακολουθείται με προσοχή. Πυρήνες εν ενέργεια άλλωστε της Χρυσής Αυγής φέρεται ότι αναζητούν συγγενείς χώρους που κατόπιν συμφωνίας θα «δέχονταν» το σταθερό ακροατήριο της οργάνωσης.

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Οι τρεις “καμπαλέρος” ο καντηλανάφτης, ο έμπορος κηραλοιφών και ο πωλητής κατεψυγμένων τυροπιτών δεν έχουν καμία σχέση με τον Εθνικισμό, όπως και κάποιοι άλλοι που δηλώνουν εθνικιστές αλλά όταν τους προτείναμε συνεργασία το 2019 ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!!

Όπως και δεν ισχύει η παραπληροφόρηση που καλλιεργούν και θα καλλιεργήσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βοηθήσει τον άλφα ή βήτα σχηματισμό! Εάν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποφασίσει να βοηθήσει κάποιον θα το πει δημόσια με ό,τι μέσα διαθέτει και όχι μέσω ψιθυριστών ή των φυλλάδων και των καναλιών της διεφθαρμένης διαπλοκής!