Εκατοντάδες Έλληνες στην Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία Έξω από το Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος”


Εκατοντάδες Ελλήνων Εθνικιστών συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Σωματείου των Εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, «Άγιος Νικόλαος», προκειμένου να διαδηλώσουν για την Μακεδονία μας και ενάντια στην εθνοπροδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών».

Μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε απευθείας σύνδεση με το Άγιο Όρος και τελευταίος ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος συγκλόνισε τους παρισταμένους με τον πύρινο πατριωτικό λόγο του, αναφερόμενος σε όλα τα μείζονα σημεία της εθνοπροδοτικής πολιτικής της κυβέρνησης, από το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων μέχρι την προδοσία της Μακεδονίας μας.


 Τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος απαρίθμησε τις εθνικές προδοσίες που έχει κάνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.


Συγκλονιστικός και πύρινος ήταν ο λόγος του Γέροντος Μεθόδιου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, στο Άγιον Όρος.


Ο Γέροντας αναφέρθηκε στην εθνοπροδοσία που συντελείται από την κυβέρνηση, μία εθνοπροδοσία που πλήττει έναν έναν τους πυλώνες του Έθνους μας, την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Ο Γέροντας, που δίνει από το περιβόλι της Παναγιάς ανένδοτο Αγώνα για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και να είναι όλοι πρώτοι στον Αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε αντίθεση με το δόγμα Σημίτη «η Ελλάς δεν διεκδικεί τίποτα», ο Γέροντας είπε ότι εμείς δεν παραχωρούμε τίποτα και διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει!